Picnic

Alkuperäinen kokoonpano:
Arto Ojajärvi (basso, laulu), Esko Takamäki (rummut, laulu), Jari Panu (kitara) myöhemmin mukana myös mm. Kai Vainionpää (kitara), Erkki Knuuttila (kitara), Harri Laakso (kosketinsoittimet)

Esko Takamäki muistelee:
Picnic oli ensimmäinen bändini. Se toimi vuosina 1976-78. Picnic oli Nurmon ylä-asteella perustettu bändi, joka keikkaili koulujen bileissä ja soitti covereita sekä muutamia omia biisejä. Kokoonpano vaihteli seuraavien kesken: minä, Arto Ojajärvi, Jari Panu, Kai Vainionpää, Erkki Knuuttila, Harri Laakso ja taisi bändissä olla joitain muitakin, mutta noiden kanssa ainakin keikkailtiin:

Muistan kun Nurmossa järjestetyissä ”ilsuissa” opettaja(t) ihmetteli miksi bassorumpua kantoi kolme poikaa. Painoihan se kun se oli täynnä kavereiden kalja- ja kiljupulloja. Eka keikka oman paikkakunnan ulkopuolella oli koulubileet Ylistarossa. Jari oli värjännyt jotain hehkulamppuja, että ois ”rock-meininki”. Ne oli asennettu rumpujen viereen. Tietenkin ne lämpesi ja savusi kun keikka alkoi ja meinasin tukehtua siihen katkuun. Piti keskeyttää keikka hetkeksi, että katku hälveni.

1979 Picnic yhtyeen raunioilta nousi Firenze.


Kuvat: Esko Takamäen arkistosta